WAARA 9.-11.9.2022 - Alue D vaalikokous Kolilla

Suomen Nuorkauppakamareiden Alue D:n vaalikokous on tänä vuonna kansallispuiston keskellä, Suomen tunnetuimmassa kansallismaisemassa Kolilla. Tervetuloa susirajalle!

REKISTERÖITYMINEN

Rekisteröityminen on päättynyt - kokousta Kolilla vietettiin 9.-11.9.

1. uutiskirjeen löydät täältä

2. uutiskirjeen löydät täältä

MAJOITUS

Kokoushotelli Break Sokos Hotel Koli 

Yövy Break Sokos Hotel Kolilla keskellä Suomen tunnetuinta kansallismaisemaa. Hotellista löydät huoneita Standard-luokasta aina erikoishuoneisiin ja aamupalan nautit maisemaravintola Grill It:ssä katsoen kansallismaisemaa. Vaalikokouksen ohjelma tapahtuu hotellissa, Rinnetuvalla sekä vieressä sijaitsevassa Luontokeskus Ukossa.  

MAJOITUSKIINTIÖKOODI EI OLE ENÄÄ VOIMASSA! 

Varaukset 

Mahdolliset vapaana olevat huoneet Break Sokos Hotel Kolille löytyvät helpoiten aina sokoshotels.fi -sivuilta. Majoittujat varaavat ja maksavat huoneet itse www.sokoshotels.fi nettisivuilta, hotellin vastaanotosta puh. 010 7623626 tai koli.reception@sokoshotels.fi 

SUOSITTELEMME

Vaarinkallio huvila

Vaarinkallio sijaitsee Kolilla 12 kilometrin päässä kokoushotellilta. Huvilassa on viisi makuuhuonetta, jossa jokaisessa 2–3 petipaikkaa. Lisäksi huvilasta löytyy patjoja majoittumista varten, joten majoittumaan mahtuu jopa 18 henkeä. Majoittujien käytössä on myös huvilan palju. Lakanoista ja pyyhkeistä veloitetaan +15e, jos et ota omia mukaan. Vaarinkalliolta kokoushotellille taksi maksaa 50-70e riippuen ajankohdasta. 

Majoitushinta pe-su ajanjaksolle määräytyy majoittujamäärän mukaan: 

- 1 000e max. 10 majoittujaa
- 1 300e 10–18 majoittujaa

Kolin Vernetti

Juuri kunnostetut Vernetti 1 ja Vernetti 3 -mökit sijaitsevat kauniilla Loma-Kolin alueella Mustarintasentiellä. Mökkien sisustuksessa yhdistyvät tyylikkäät sisustusratkaisut perinteiseen Honkarakenteen hirsimökkiin. Mökit ovatkin aivan kuin veljeksiä, sillä myös niiden sisustus ja kalusteet ovat lähes identtiset. Mökit ovat osa pientä, neljän mökin taloyhtiötä, jolla on oma ranta ja laituri.

alk. 379€/2vrk max. 7 majoittujaa

Muut majoitusvaihtoehdot: 

Kolilta löydät useita eri vuokramökkejä sekä majataloja.
Vaihtoehtoja löydät täältä:  

https://www.lomarengas.fi/mokkihaku/pohjois-karjala/hiihtokeskus/koli 

https://www.koli.fi/fi/Majoitu/Lomamokit

Kolin Ryynänen

Kolin Keidas

OHJELMA

Kokousviikonlopun ohjelman löydät myös täältä:

Huom. mikäli haluat virallisen koulutusmerkinnän, ilmottauduthan JCI Discover -koulutukseen myös jci.cc -sivustolla.

TULOJUHLA

Kuinka sinä selviydyt Pohjois-Karjalan waarallisessa ympäristössä? Tulojuhlassa otetaan selvää, kuka selviytyy ja kuka ei.

Tulojuhlan ohjelma alkaa klo 19 hotellin pihan läheisyydessä kansallismaisemissa järjestettävällä avajaisseremonialla. Kaikille avajaisseremoniaan saapuville on luvassa maksuton Waara-kuksa, joten pakkaa mukaan ulos sopivat vaatteet ja tule kokemaan ennenäkemättömät avajaiset upeisiin maisemiin!

Avajaisseremonian jälkeen siirrytään bussikyydeillä tulojuhlaan. Bussikyydeistä tulee lisätietoa seuraavassa uutiskirjeessä sekä kokouskansliassa. Tulojuhla järjestetään tunnelmallisessa ja olohuonetyylisessä Rinnetuvassa Kolin laskettelurinteen ala-asemalla. Luvassa on rentoa tunnelmaa, livemusiikkia sekä yhteisöllistä yhdessäoloa.

Tulojuhlan teemana on selviytyjät. Nyt saat siis jättää pikkutakin kotiin ja todellakin vaihtaa farkut verkkarihousuun; laita päälle esimerkiksi maihinnousukengät, kurkkusalaattia tai kiedo päähän bandana huivi. Rinnetuvalta löytyy myös teemaan sopiva laittautumispiste, joten voit viimeistellä lookin vielä tulojuhlassa.

Tulojuhla päättyy virallisesti 02:00. Bussit kyydittävät vieraat myös takaisin hotellille yöllä. Mikäli et kerkeä bussiin tai myöhästyt takaisin ylös tulevista busseista, voit myös testata kuntoasi ja kivuta laskettelurinteen ylös 😉

GAALA

Perinteinen gaala tapahtuu lauantai-iltana klo 19.30 alkaen kokoushotellin upeassa Grill It –ravintolassa, jossa saamme nauttia hyvästä ruuasta Pielisen maisemissa. Illalla meitä viihdyttää Copypaste-livebändi, josta meno jatkuu aina aamun pikkutunneille saakka.

Saavuthan ajoissa paikalle ja noudatat tummaa pukukoodia. Ennen gaalaa seuraa valokuvaus, jonka aikataulu kamareittain ilmoitetaan myöhemmin.

Kaipaatko kampausaikaa ennen gaalaa? Kauneushoitola Edeasta saatavilla pikakampaukset hintaan 30€/kampaus. 

KOKOUSTILAT

Kaikki viikonlopun ohjelmat tapahtuvat Ukko-Kolin huipulla joko Break Sokos Hotel Kolin kokoustiloissa, viereisessä Luontokeskus Ukon auditoriossa tai rinteiden alhaalla sijaitsevassa Rinnetuvassa (tulojuhla). 

PALVELUT KOLILLA

Huomioithan, että lähin ruokakauppa sijaitsee Kolin kylällä, johon on matkaa hotellilta noin 3,5 km. Lähin Alko on Joensuussa (63 km), Juuassa (43km) tai Nurmeksessa (78 km).

Toivomme vieraiden huomioivan, että koko hotelli on anniskelualuetta. Hotellin yleisissä tiloissa ei saa nauttia omia juomia. Tämä koskee myös kylpylää, kokoustiloja ja ravintolatiloja.

HALUATKO STÄNDIPAIKAN TRADESHOW-ALUEELLE?

Tradeshow-alueelle mahtuu vielä! Kaikki JCI-toimijat saavat osallistua Tradeshow-alueelle maksuttomasti. Jos kaipaat paikkaa Tradeshow-alueelta, ota yhteyttä elina.holopainen@jci.fi

LIIKENNEYHTEYDET

Kolin saavutat parhaiten omalla autollasi. Joensuusta Koli on noin tunnin ajomatkan päässä. 

Voit myös vaihtoehtoisesti saapua Joensuuhun junalla ja suunnata Kolille kimppataksilla. Kimppataksin hinnat ja aikataulut löydät täältä!  

 

Tuuhan siekin Kolille! 

#WAARA22

 

Kokousterveisin, 

Elina Holopainen ja WAARA-tiimi

Kokouspäällikkö, LIO 2022 / Joensuun Nuorkauppakamari 

elina.holopainen@jci.fi