D-alueen golfmestaruus 2019

Kesän kuumimpana päivänä, 27.7. pelattiin vuosittaisesta D-alueen golfmestaruudesta.
Aiemmista vuosista poiketen mestaruus ratkaistiin yhden kilpailun perusteella. Kisa
järjestettiin Kontioniemessä, Karelia Golfin upealla championship-kentällä.

Kisaan otti osaa yhteensä 12 pelaajaa, 10 miestä ja 2 naista. Osallistujien joukossa
oli eri kamarien jäseniä, senaattoreita, seuralaisia. Ja osallistuipa aluejohtaja
Saavalainenkin mukaan. Kuuma keli teki kisasta raskaan kaikille pelaajille, mutta kaikki
selvisivät ongelmitta kierroksen loppuun.

Kisan sisällä otettiin mittaa myös pisimmän avauksen sekä lähimmäs lippua menneen avauksen parissa. Pisimmässä avauksessa onnitui parhaiten Lassi Ikonen ja lähimmäs lippua avauksensa sai Jiri Jormakka. Kokonaiskisan ja samalla miesten sarjan voitti Jiri Jormakka ja naisten sarjan Leena Ehari.

Joensuun Nuorkauppakamari haluaa kiittää kaikkia osallistujia sekä Karelia Golfia upeasta kisasta. Ensi vuonna otetaan jälleen mittaa alueen D golfareista. Pelipaikka selviää ensi kevään aikana. Toivottavasti nähdään kisoissa.