Jäseneksi?

Haluatko olla osa noin 5 000 suomalaisen ja 200 000 kansainvälisen nuoren kontaktiverkostoa? Haluatko panostaa itsesi kehittämiseen tai kansainvälistymiseen? Miltä tuntuu, kun muuttaessasi uudelle paikkakunnalle sinulla on jo valmiiksi hyviä ystäviä? Haluatko saada harrastuksen, joka antaa sinulle unohtumattomia elämyksiä?

Syitä tulla mukaan nuorkauppakamaritoimintaan on useita. Yhdelle tärkeää on kehittyä johtajana tai kouluttajana ja saada näin sellaista kokemusta ja varmuutta, jota pystyy hyödyntämään omassa työssään. Toiselle tärkeää on luoda uusia bisneskontakteja ja verkostoitua liike-elämässä. Kolmas haluaa laajentaa ystäväpiiriään kotimaassa tai maailmanlaajuisesti ja päästä tyylikkäisiin iltatilaisuuksiin hyvässä seurassa. Jollekin tärkeää on yhteiskunnallinen työ, jota nuorkauppakamarissa saa tehdä.

Jos

– tunnistit itsesi jostakin edellä mainituista kuvauksista
– olet 18-40 -vuotias
– olet työelämässä Joensuussa

Nuorkauppakamaritoiminta on sinua varten. Selaile lisää sivujamme tai ota suoraan yhteyttä hallituksen varapuheenjohtajaan (laura.kotipohja@jci.fi), niin saat lisätietoja toiminnastamme! 

Lisää hyviä syitä liittyä jäseneksi voit lukea myös Suomen Nuorkauppakamarit ry:n sivuilta .

Jäseneksi Joensuun Nuorkauppakamariin pääset näin

Ennen jäseneksi valitsemista on koejäsenyysaika, jonka aikana tulevalla jäsenellä on mahdollisuus arvioida, kiinnostaako kamaritoiminta. Toisaalta tänä aikana myös kamari arvioi sitä, täyttääkö koejäsen kamaritoiminnalle asetetut kriteerit. Koejäseneksi valinnan tekee kamarin hallitus.

Jotta koejäsen valittaisiin varsinaiseksi jäseneksi Joensuun Nuorkauppakamarissa, tulee hänen täyttää seuraavat kriteerit ½ – 1 vuoden pituisen koejäsenyyden aikana:

– Itsensä esittely hallitukselle jäseneksi pyrkiessään
– Aktiivinen toiminta kuukausitapahtumissa
– Osallistuminen johonkin kamarin toteuttamaan projektiin
– Osallistuminen koejäsen start-koulutukseen, jossa tuleva jäsen johdatetaan JCI-maailmaan
– Osallistuminen yhteen alue- tai kansalliseen kokoukseen

Kriteerit täyttävät koejäsenet valitaan varsinaisiksi jäseniksi yhdistyksen sääntömääräisissä kokouksissa eli joko kevään vuosikokouksessa tai syksyn vaalikokouksessa.

Jos olet kiinnostunut Joensuun Nuorkauppakamarin jäsenyydestä, ota yhteyttä johonkin hallituksen jäseneen tai alla olevan lomakkeen kautta!