Kevään 2024 tärkeitä päivämääriä kalenteriin merkattavaksi

Kevään 2024 tärkeitä päivämääriä kalenteriin merkattavaksi

Joensuun Nuorkauppakamarin kevään 2024 toimintaa on suunniteltu. Nappaathan tärkeät päivämäärät jo kalenteriisi ja tulethan nauttimaan Joensuun nuorkauppakamarin mukaansatempaavasta tunnelmasta. Kevään tapahtumat täydentyvät päivämäärien ja ohjelmien varmistuessa.

20.1. Lajikokeilu: crossfit 

17.2. Start-koulutus ja olympialaiset Tule viettämään mukava päivä Joensuun nuorkauppakamarilaisten kanssa! Start-koulutus alkaa klo 13.00 ja on suunnattu erityisesti koejäsenille ja toiminnasta kiinnostuneille. Paikkana Suvas (Suvantokatu 6). Koulutuksen jälkeen ohjelma jatkuu koko jäsenistön yhteisillä olympialaisilla klo 15 alkaen, jonka teemana on Arctic Survival. Olympialaisten jälkeen iltaa jatketaan yhteisellä illanvietolla ja saunalla.

Pukeudu olympialaisten teeman mukaisesti (olympialaiset järjestetään ulkona) sekä nappaa saunakamat matkaasi ja tule viettämään hauska päivä kanssamme. Voit ilmoittaa itsesi päivän eri osuuksiin 11.2.2024 mennessä.

10.3. Mäenlaskutapahtuma Pärnävaaralla Nappaa omat mäenlaskuvälineet mukaan ja tule nauttimaan leikkimielisestä tunnelmasta yhdessä koko perheen kanssa.

13.3. Jnkk:n vuosikokous Joensuun kaupungin tiloissa.

22.-24.3. D Aluevuosikokous, Kajaani Lisätietoja, ohjelma ja rekisteröityminen Kajahdus - JCI Kajaani 

30.4. Vappusitsit Paikka varmistuu myöhemmin.

7.6. Kesäafterit Paikka varmistuu myöhemmin.

12.-15.6. Eurooppakokous, Oulu Lisätietoja, ohjelma ja rekisteröityminen JCI European Conference 2024 Oulu Finland (jciec2024oulu.com)

 

Otathan myös sosiaalisen median kanavamme seurantaan, jossa julkaistaan myös lisätietoja tapahtumistamme.