info

Joensuun Nuorkauppakamari on osa suurta maailmanlaajuista verkostoa

Joensuun Nuorkauppakamari ry on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n jäsenjärjestö. SNKK:lla on noin 90 jäsenjärjestöä Suomessa. Suomen Nuorkauppakamarit ry puolestaan on osa kansainvälistä Junior Chamber International (JCI) –järjestöä. Nuorkauppakamaritoimintaa eli JCI-toimintaa on yli 100 maassa, yli 6000 kamarissa.

Kotimaisen verkoston kautta tavoittaa noin 5000 nuorkauppakamarilaista eli JC:tä. JCI International puolestaan avaa ovet 200 000 ihmisen verkostoon. Suomen nuorkauppakamari ry paikallisjärjestöineen on erittäin tunnettu ja arvostettu kansallinen organisaatio. Vaikka olemme pieni maa, on meillä JCI-piireissä sanavaltaa ja asukaslukuun nähden paljon jäseniä.

Lisätietoja:

www.jci.fi

www.jci.cc

Joensuun Nuorkauppakamarin palkinnot

Nuorkauppakamari toiminnassa tärkeää on muistaa palkita ansioituneita jäseniä vuosittain. Joensuun kamarillakin on omia palkintoja joita jaetaan vuosittain Kuusijuhlassa.

Palkintoja ovat:

Vuoden aktiivisin uusi JC

Palkinto on jaettu jo useiden vuosien ajan ja se on yksi perinteisistä palkinnoista Joensuun kamarissa. Palkinnon saaja on koejäsen, tai suhteellisen tuore jäsen, joka on vuoden aikana osallistunut aktiivisesti Joensuun Nuorkauppakamarin toimintaan. Aktiiviseksi toiminnaksi katsotaan mukana oloa, konkreettista tekemistä ja toiminnan ylläpitoa. Palkinnon saaja on henkilö, joka haluaa omalla toiminnallaan viedä kamaria eteenpäin ja kehittää itseään.

Projektikohtaiset palkinnot

Jokaisen vuoden aikana tehdyn projektin tekijät palkitaan kunniakirjoilla sekä istuvan hallituksen harkinnanvaraisin palkinnoin. Projektien tekijöitä halutaan muistaa siitä suuresta työstä, jota he tekevät pitkin vuotta ja tuovat siten lisäarvoa kamaritoiminnalle sekä jäsenistölle. He kehittävät ja ylläpitävät nuorkauppakamari toimintaa omalla aktiivisella tekemisellä ja ansaitsevat siten tulla muistetuiksi vuoden päätteeksi.

Vuoden kamarilainen

Vuoden jäsen palkinnon saaja on henkilö, joka on pitkäjänteisesti osallistunut Joensuun Nuorkauppakamarin toimintaan. Henkilö on toiminut esimerkillisesti suorittaessaan erilaisia tehtäviä toiminnassa, innostanut ja kannustanut muita jäseniä osallistumaan ja vienyt siten toimintaa eteenpäin. Henkilö on omistautunut nuorkauppakamari toiminnalle ja tekee sitä suurella sydämellä pyyteettömästi.

Joensuun Nuorkauppakamarin jäsenlehti Nasakka

Joensuun Nuorkauppakamari julkaisi jäsenlehti Nasakkaa 2018 asti. Lehti ilmestyi neljä kertaa vuodessa. 2019 Nasakka muuttui blogiksi, jossa artikkeleita julkaistaan noin kahden viikon välein.